Jaybird Vista stopped working and I can't contact support

Comments

2 comments

  • Official comment
    Logi_Bruce

    Hi Alexandre,

    Thank you for reaching out. I'll be happy to help you with this one.

    I listed some of the things I'd like you to try:

    Kindly try using a different power source/charger and/or a different USB cable. A pulsing green LED on each side means it is charging, solid green light when fully charged. It is recommended to use 5V/500mA-1A charger for 2 hours only.

    It would also help to ensure that the lid of the charging case is securely closed and the charger ports and prongs align accordingly and are free from debris.

    Feel free to reach back to us by replying to this post or contacting our other support channels at https://www.jaybirdsport.com/en-gb/support.html

    Warm Regards,
    Jaybird_Bruce
    Jaybird Customer Experience
    #PowerYourPassion

    Comment actions Permalink
  • Alexandre Gonçalves

    I wanted reach out to other support channel, but like I mentioned the contact form is not working.

    I've been trying to submit a ticket since yesterday and the only think I see is a endless loading spinner.

    Here's a description of the issues I am facing (this is the description I was trying to send through the contact form):

    Lately I have been experiencing issues connecting the earbuds to my devices, but after some tries they eventually would connect. There were a couple of time where I could not connect at all for some time. If if I tied again after a while I would be able to reconnect. I also did a factory reset but it didn't improve the experience.

    Right now it reached a point where they don't really work at all. I can't even get them to pair to a device. When I push the button on the case and wait for pairing mode, it starts blinking but it stops shortly after without being able to pair. Something seems very wrong, and I can no longer do a factory reset.

     

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.