Right ear bud not working

Comments

8 comments

  • Official comment
    Logi_Bruce

    Hi Ricardo,

    Thank you for reaching out and I am sorry to hear about what happened, let me help you.

    I've sent you an email with details on how we will proceed with this one.

    The easiest way to contact us from here on will be via the email I sent, if you do not get the email, please give us a call on 866.244.3399.

    Jaybird_Bruce
    Jaybird Customer Experience
    #PowerYourPassion

    Comment actions Permalink
  • Asher Gale

    I had the exact same issue and i have only had my earphones for 3 months

    0
    Comment actions Permalink
  • Logi_Bruce

    Hi Asher,

    Thank you for reaching out. This definitely shouldn't be happening, let me help you.

    Please check your buds are clean and free of debris.

    Here is a list of steps for the Factory Reset that will help resolve the issue:

    Before starting this process please “FORGET” or “REMOVE” your Jaybird Vista device from the Bluetooth menu on all your connected audio devices.

    1. Place both earbuds into the charging case and close the lid.

    2. Open the charging case. Press and hold the case button until the case LED starts blinking white.

    3. While the charge case LED is blinking white, press the case button twice.

    4. The LED will blink pink and you can now close the case.

    5. When you open the case, your earbuds are reset and ready to pair. Go to the Bluetooth menu on your audio device and select ‘Jaybird Vista’ to pair again.

    6. Remember to reselect your favorite preset from the Jaybird App.

    You can further isolate the issue by testing using a different device or a device with a different OS and checking the voice prompts if it plays on both sides.

    Feel free to reach back to us by replying to this post or contacting our other support channels at https://www.jaybirdsport.com/en-us/support.html

    Warm Regards,
    Jaybird_Bruce
    Jaybird Customer Experience
    #PowerYourPassion

    0
    Comment actions Permalink
  • Asher Gale

    Thanks for trying to help.

    The exact same issue occurred after reset. The right earbud is not producing sound, however it can still stop and play music with the button, so it can still connect to devices.

    I have written a separate complaint to support. I have only had these earphones since late April, and i feel they should have lasted far longer.

    Any help would be greatly appreciated.

    1
    Comment actions Permalink
  • Ricardo A Colorado

    Same to me, can stop, play and disconnect the earbuds but no sound!
    Mine has less than 2 months

    0
    Comment actions Permalink
  • Asher Gale

    Is there a way to fix this issue? Otherwise what is the warranty on the product?

    0
    Comment actions Permalink
  • Chris Newman

    1 year warranty? ...My replacements for that issue should arrive today. Given my originals lasted 9 months, but plenty of much newer ones failing, i'm not sure the replacements will see out the balance of the original year!

      

    0
    Comment actions Permalink
  • Lynne Leigh

    Same problem except my right bud won’t carry a charge therefore the button prompts do not work. Only had since April

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.