Cradle Stopped Charging and Left Bud Died

Comments

3 comments

  • Official comment
    Bruce

    Hi Charles/John,

    Thank you for reaching out. I'll be happy to help you with this one.

    I listed some of the things I'd like you to try:

    Kindly try using a different power source/charger and/or a different USB cable. A pulsing green LED on each side means it is charging, solid green light when fully charged. It is recommended to use 5V/500mA-1A charger for 2 hours only.

    It would also help to ensure that the lid of the charging case is securely closed and the charger ports and prongs align accordingly and are free from debris. Specifically on the left side.

    Feel free to reach back to us by replying to this post or contacting our other support channels at https://www.jaybirdsport.com/en-us/support.html

    Warm Regards,
    Jaybird_Bruce
    Jaybird Customer Experience
    #PowerYourPassion

    Comment actions Permalink
  • John Francis

    I am having a similar problem to what you outline.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Charles Roderick

    Hi Bruce,

    I was contacted by another rep in response to a support form a I submitted. This is what I wrote to her:

    “Thanks for your help. I’m now I’m very confused. I left everything over night, saw your email, followed your instructions, and now my left bud is working and my right one is dead. What’s happening?!

    The charging cradle is now able to show a flashing white light, that turns solid. This typically means the bids and cradle are fully charged. It’s been plugged in now for hours with the right bud still unresponsive. I even reset the cradle (hold til flashed white, release, click button twice, turns pink and shut the cradle. No luck.

    What should I do now?

    Thank you kindly for your help.”

    Are you able to help? Really bummed about not having them working, especially during this crazy time we’re in.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.