Volume

Comments

1 comment

  • Official comment
    Bruce

    Hi Jo Ann,

    Thank you for reaching out. I'll be happy to help you with this one.

    Please check if the right bud is clean and free of debris. You can also do a Factory Reset that might help resolve this problem:

    To soft reset your earbuds:

    -Place your right earbud into the charge case and close the lid.
    -Open the charge case and remove your earbud.

    To hard reset your earbuds:

    -Turn off your right earbud by pressing the right multifunction button for 3 seconds.
    -With your right earbud off, press and hold the right multifunction button for 6 seconds until the LED flashes green.
    -Double press the right multifunction button. The LED will flash orange and the earbud will turn off. Your earbud has now been reset.
    -When you hard reset your earbuds, you will lose any saved presets and any saved devices on the paired list. You’ll need to forget Jaybird RUN in your phone's Bluetooth device list, repair your earbuds to your Bluetooth device, See How do I pair my Jaybird RUN earbuds? and reselect your favorite preset from the Jaybird app.

    You can check the Firmware update for Jaybird Run as an added solution. You can find the Firmware Update Assistant here:

    https://www.jaybirdsport.com/en-us/jaybird-support/jaybird-run/firmware/jaybird-run-windows-firmware-update.html

    Always check your source device's volume settings and compare the volume with other devices or devices with a different OS.

    Feel free to reach back to us by replying to this post or contacting our other support channels at https://www.jaybirdsport.com/en-us/support.html

    Warm Regards,
    Jaybird_Bruce
    Jaybird Customer Experience
    #PowerYourPassion

    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.