Left earbud not working

Comments

2 comments

  • Official comment
    Bruce

    Hi Ashlen,

    Thank you for reaching out, this definitely shouldn't be happening.

    For the charging issue:

    Kindly try using a different power source/charger and/or a different USB cable. A pulsing green LED on each side means it is charging, solid green light when fully charged. It is recommended to use 5V/500mA-1A charger for 2 hours only.

    It would also help to ensure that the lid of the charging case is securely closed and the charger ports and prongs align accordingly and are free from debris.

    As for connectivity, let's do a Factory Reset as listed below:

    -Turn off your right earbud by pressing the right multifunction button for 3 seconds.
    -With your right earbud off, press and hold the right multifunction button for 6 seconds until the LED flashes green.
    -Double press the right multifunction button. The LED will flash orange and the earbud will turn off. Your earbud has now been reset.
    -When you hard reset your earbuds, you will lose any saved presets and any saved devices on the paired list. You’ll need to forget Jaybird RUN in your phone's Bluetooth device list, repair your earbuds to your Bluetooth device, See How do I pair my Jaybird RUN earbuds? and reselect your favorite preset from the Jaybird app.

    You can also try re-establishing connection between the left and right earbud using the steps found on this link:

    https://www.jaybirdsport.com/en-us/run-faq.html#leftbud

    Feel free to reach back to us by replying to this post or contacting our other support channels at https://www.jaybirdsport.com/en-us/support.html

    Warm Regards,
    Jaybird_Bruce
    Jaybird Customer Experience
    #PowerYourPassion

    Comment actions Permalink
  • Ashlen Jackman

    Bruce,

    I’ve already done these things and nothing seems to work. What’s the next step?

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.