Left bud disconnects after being connected

Comments

4 comments

  • Official comment
    Bruce

    Hello Rishi,

    I am sorry to hear that your Jaybird Run XT's left bud disconnects. This is not the quality we're expecting from our product.

    I've sent you an email with details on how we will proceed with this one.

    The easiest way to contact us from here on will be via the email I sent, if you do not get the email, please give us a call on 866.244.3399.

    Jaybird_Bruce
    Jaybird Customer Experience
    #PowerYourPassion

    Comment actions Permalink
  • Jeffrey Wong

    I am also facing the same issue. After few songs or after i switched app the left ear bud just go mute. I dont have this problem with another jaybird wireless earphone. Even following the instructions to resync the ear bud to phone and also re-pairing them. Still the same.

    Cheers.

    0
    Comment actions Permalink
  • Bruce

    Hi Jeffrey,

    I appreciate the update.

    Did you select the buds as default for media audio? Also, does this sort of thing happen when connected to a different source device or a device with a different OS?

    Feel free to reach back to us by replying to this post or contacting our other support channels at https://www.jaybirdsport.com/en-us/support.html

    Warm Regards,
    Jaybird_Bruce
    Jaybird Customer Experience
    #PowerYourPassion

    0
    Comment actions Permalink
  • seizethebay

    I have the same issue,  this is my second pair of Jaybirds and I must say for the money, these are NOT worth it.    My first pair never worked more them 45 minutes and then I would loose connectivity.  Best Buy would not take the return and talked me into buying the Runs and boy do I regret it.  These buds are NOT worth the money.

     

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.