Jaybird Run charging case flashing red lights

Comments

10 comments

  • Bruce

    Hello Matty Stevz,

     

    I am sorry to hear that your Jaybird Run buds will not recharge. This is not the behavior or performance that we expect from our product.

     

    Kindly try using a different power source/charger and/or a different USB cable. A pulsing green LED on each side means it is charging, solid green light when fully charged. It is recommended to use 5V/500mA-1A charger for 3 hours only.

     

    It would also help to ensure that the lid of the charging case is securely closed and the charger ports and prongs align accordingly and are free from debris. Kindly advise if this solution is helpful.

     

    Feel free to reach back to us by replying to this post or contacting our other support channels at https://www.jaybirdsport.com/en-us/support.html

     

    Warm Regards,

    Jaybird_Bruce

    Jaybird Customer Experience

    #PowerYourPassion

    0
    Comment actions Permalink
  • Louislepak6124

    I am having the same issue. When I plug my case with the buds in to my computer, the middle light flashes green, but the bud lights flash red. I have tried to readjust them, there does not appear to be an issue with the fit or case closing. When I unplug them from the computer all three lights flash red. Then I open the case and close again all three lights flash green. They appear to charge except if they are plugged in. Thoughts?

    0
    Comment actions Permalink
  • Bruce

    Hello Louislepak6124,

     

    Thank you for reporting the issue. Can you try my suggestion and connect the charging case to a different power source/charger?

     

    Feel free to reach back to us by replying to this post or contacting our other support channels at https://www.jaybirdsport.com/en-us/support.html

     

    Warm Regards,

    Jaybird_Bruce

    Jaybird Customer Experience

    #PowerYourPassion

    0
    Comment actions Permalink
  • Louislepak6124

    That did take care of the issue.

    0
    Comment actions Permalink
  • Bruce

    Hello Louislepak6124,

     

    Thank you for posting back.

     

    I'm glad this solution worked out for you nicely.

     

    Warm Regards,

    Jaybird_Bruce

    Jaybird Customer Experience

    #PowerYourPassion

    0
    Comment actions Permalink
  • Gg100

    Hi. I’m having the same issue. When first plug in its green in the middle and left and right flash red and green for maybe 5 seconds and then just red. i am trying a different chord / power source using my camera chord but still red which I assume means it’s not charging? 1 bud seems to get a small charge. It turns on but says low battery. The other one remains totally dead.

    0
    Comment actions Permalink
  • Bruce

    Hello Gg100,

     

    Sorry to hear that it did not work. I sent an email regarding your concern and how we will be proceeding.

     

    Feel free to reach out back to us via your support ticket or contacting our other support channels at https://www.jaybirdsport.com/en-us/support.html

     

    Warm Regards,

    Jaybird_Bruce

    Jaybird Customer Experience

    #PowerYourPassion

    0
    Comment actions Permalink
  • Et010

    I am having the same issue and have tried multiple chargers and cords.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Louislepak6124

    I had to use a wall charger and that made a difference. Not a perfect fix, but made a difference.

    0
    Comment actions Permalink
  • seizethebay

    i am also having the same issue! It worked fine for the first month in this power source but now it is flashing red and with out charge :(

     

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.