My left ear bud will not turn on or charge. The case charges the right ear bud charges and works fine

Comments

3 comments

  • Logi_Bruce

    Hi tommccarthy28,

     

    I am sorry to hear that you are having charging issues with your Jaybird Run's left ear bud.

     

    Kindly try using a different power source/charger and/or a different USB cable. A pulsing green LED on each side means it is charging, solid green light when fully charged. It is recommended to use 5V/500mA-1A charger for 2.5 hours only.

     

    It would also help to ensure that the lid of the charging case is securely closed and the charger ports and prongs align accordingly. Kindly advise if this solution is helpful.

     

    Feel free to reach out back to us by replying to this post or contacting our other support channels at https://www.jaybirdsport.com/en-us/support.html

     

    Warm Regards,

    Jaybird_Bruce

    Jaybird Customer Experience

    #PowerYourPassion

    0
    Comment actions Permalink
  • tommccarthy28

    This did not resolve the issue, the buds are less than three months old please help

    0
    Comment actions Permalink
  • Logi_Bruce

    Hello tommccarthy28,

     

    Sorry to hear that it did not work. I created a support ticket for you. Please expect an email from us regarding this.

     

    Feel free to reach out back to us by replying to this post or contacting our other support channels at https://www.jaybirdsport.com/en-us/support.html

     

    Warm Regards,

    Jaybird_Bruce

    Jaybird Customer Experience

    #PowerYourPassion

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.