JAYBIRD RUN AUDIO LATENCY

Comments

3 comments

  • Bruce

    Hello Steven_Sim,

     

    I am sorry to hear that you're experiencing audio lag issues with your Jaybird Run. You can reset the buds by following the steps below:

     

    To soft reset your right earbud:

     

    -Place your right earbud into the charge case and close the lid.

    -Open the charge case and remove your earbud.

     

    To hard reset your right earbud:

     

    -Turn off your right earbud by pressing the right multifunction button for 3 seconds.

    -With your right earbud off, press and hold the right multifunction button for 6 seconds until the LED flashes green.

    -Double press the right multifunction button. The LED will flash orange and the earbud will turn off. Your earbud has now been reset.

    -When you hard reset your earbuds, you will lose any saved presets and any saved devices on the paired list. You’ll need to forget Jaybird RUN in your phone's Bluetooth device list, repair your earbuds to your Bluetooth device, See How do I pair my Jaybird RUN earbuds? and reselect your favorite preset from the Jaybird app.

     

    You can also try on a different app, phone or device with a different OS.

     

    Feel free to reach back to us by replying to this post or contacting our other support channels at https://www.jaybirdsport.com/en-us/support.html

     

    Warm Regards,

    Jaybird_Bruce

    Jaybird Customer Experience

    #PowerYourPassion

    0
    Comment actions Permalink
  • Steven_Sim

    Hi Bruce,

     

    As mentioned tried both hard and soft reset for the earbud but it would not help. Whereas choosing another apps/phone/device, I would think this is not a problem solving method. I would not change a phone just to solve the problem. For me is it like creating another problem from the problem. What do you think? IF I really have no other choice but to change apps/phone/device, what will you be recommending?

     

    Thank You

    1
    Comment actions Permalink
  • Kyle McIntyre

    Hello,

    I am experiencing the same issue. For spending ~$200 on "premium" earbuds, I would expect that there would be no latency. As stated in the initial post, YouTube and any other medium with both video and audio simultaneously yields undeniable levels of latency that ruin the whole experience. I have always been a fan of Jaybirds audio quality, but this is making me consider switching to Pixel Buds (native to my mobile device). Please reach out to help me resolve this issue.

    Please do not respond with a generic response about resetting my device. I, like Steven, have tried this multiple times with no change in results.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.