My x2 is not working on the right side

Comments

4 comments

  • Engelbert

    Hi Harraz,

     

    I'm sorry that the right side of your Jaybird X2 does not have any sound. Let me assist you by providing the steps below for a factory reset.

     

    1. Turn headphones off.

    2. Put in Pairing mode by holding the middle button for 6-8 seconds until it says "Searching for your Music Device" and wait for the headset to flash red and green. 

    3. Do a reset by holding both volume buttons down 6-8 seconds and wait for the headset to flash orange 3 times. 

    4. Delete or "Forget" the headset profile from the Bluetooth list of the mobile device. 

    5. Put headphones back into pairing mode and connect them to your device. 

    6. Test the headset afterwards.

     

    Also, it would be best to perform a test on the headset with a different mobile device to further isolate the issue.

     

    Feel free to post back for the results or additional information.

     

    Warm regards,

    Egie

    0
    Comment actions Permalink
  • Harraz
    It is still not working :(
    0
    Comment actions Permalink
  • Engelbert

    Hi Harraz,

     

    I'm sorry that the suggestions did not work. I recommend that you contact our support team via Chat, Email or Phone at https://jaybirdsport.com/en-us/support.html#contact. At this point, we can safely say that there's a hardware failure on the product.

     

    Hope this information helps.

     

    Warm regards,

    Egie

    0
    Comment actions Permalink
  • Harraz
    Hi Egie, I just let my x2 sit in my drawer for a 3 months and today I decided to charge it and now it works :)
    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.